DE WOW FACTOR VOOR UW EVENEMENT

UW WENS CENTRAAL

Jason Asian Cuisine biedt verschillende mogelijkheden voor verschillende feesten. Wij beschikken over een restaurant, een bar en een buitenterras. Voor 20 tot 180 personen bieden we de geschikte ruimte.

 

-Lunch vanaf 15 personen

-Lopend Buffet

-Menu shared dining,

-All you can dine

-Speciale menu kunnen we samenstellen

Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Wij richten daarom samen met u graag uw ideale evenement in. Vooraf heerlijke dim sum hapjes of een uitgebreide lunch, of uw feest beginnen met een gastronomisch shared dining diner en afsluiten met een geweldige feestavond? Bij Jason Asian Cuisine wordt er samen met u een onvergetelijk feest samengesteld.

 

UNIEKE AVOND

Of u nu een bedrijfsfeest voor relaties wilt organiseren, een personeelsfeest voor uw medewerkers of een speciaal evenement; wij staan u graag met goede adviezen terzijde voor een onvergetelijk feest (geen verrassingen achteraf). Zo kan elk feest in een speciaal culinair thema worden gegoten, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een unieke, sfeervolle belevenis. 

 

MAAK UW BEDRIJFSFEEST ONGEËVENAARD

Een knallend feest vraagt om onze fraaie evenementenlocatie in Uithoorn. Een plek die betovert, verbluft en verwondert. Neem uw team mee naar een beleving op topniveau, geef ze Jason Asian Cuisine. Een personeels- of bedrijfsfeest is een groot cadeau. Voor uw medewerkers of voor uw klanten, misschien wel voor beide tegelijk. Daarom wilt u flink uitpakken én de juiste keuzes maken, u geeft immers niet elke dag een feest.

 

SFEERVOLLE PERSONEELS-  EN / OF BEDRIJFSFEESTEN

Wine, dine and dance of liever een dinnerparty met live muziek? Restaurant Jason Asian Cuisine heeft stijlvolle en feestelijke thema’s voor personeels- en / of bedrijfsfeesten vanaf 20 personen. Elk thema is in te richten naar wens en het is mogelijk om ze uit te breiden met leuke activiteiten. Voor een leuke bedrijfsborrel is het arrangement “bubbels & bites” in het leven geroepen. Een bedrijfsborrel of een bedrijfsparty in stijl. Bij binnenkomst gelijk een glas bubbels en daarna de hapjes en drankjes volledig verzorgt.

 

Neem gerust contact met ons op voor een gesprek. We maken voor u graag een vrijblijvende offerte op maat en nemen de mogelijkheden voor uw personeels- en / of bedrijfsfeest met u door. Samen kijken we graag met u hoe we de sfeer van uw bedrijf het beste neer kunnen zetten in onze locatie.

 

Restaurant Jason Asian Cuisine, Zijdelwaardplein 77, Uithoorn – Telefoon 0297 – 303 094 (vragen naar Jason Hu)