Daar waar het Nederlandse publiek de Chinese keuken vooral kent van ‘de Chinees op de hoek’, nodigen chef Jason Hu en zijn medewerkers u uit om kennis te maken met het ware Chinese culinaire erfgoed.
U proeft de authentieke smaken uit de echte Chinese keuken. 

Raak geïnspireerd door de echte Chinese keuken! China is een van ‘s werelds oudste beschavingen met een zeer rijke historie. Datzelfde geldt voor de Chinese keuken. In China zijn eten en het leven innig met elkaar verbonden; bijna elke gerecht heeft heilzame of spirituele kwaliteiten. Oneindige variaties van verse producten en pure ingrediënten zorgen ervoor dat de Chinese keuken veelzijdig en gezond is.
De Chinees leeft om te eten en eet om gelukkig te worden. Een goede Chinese kok zorgt er dan ook voor dat zijn gerechten zoveel mogelijk zintuigen prikkelen. Hij geeft zijn creaties poëtische namen als ‘Groot en gelukkig plan’, Twee schatten bij elkaar’ en ‘Gouden manen op een zilveren zee’. Zijn schotels behagen het oog door een feest van vormen en kleuren. De smaak en de samenstelling van zijn gerechten zijn uiterst verfijnd.

Jason Asian Cuisine… enjoying life! Jason Asian Cuisine doet geen concessies op het gebied van kwaliteit. Het wisselende maandmenu biedt voor elk wat wils en is soms een tikkeltje uitdagend. Nieuwe smaken ontdekken of oude smaken herbeleven; dat is Jason ten voeten uit. Jason staat, samen met zijn medewerkers, garant voor culinair Genieten met een hoofdletter!

Het wisselende maandmenu bestaat uit originele en uitgekiende combinaties uit het oude en moderne China. Alle producten zijn vers, er wordt geen gebruik gemaakt van kleur- en smaakstoffen. Jason Asian Cuisine biedt constante kwaliteit op hoog niveau. Het restaurant heeft een menukaart met klassiekers uit de Aziatische keuken, te serveren in 1000 variaties en biedt tevens een maandelijks wisselend driegangenmenu.