Daar waar het Nederlandse publiek de Chinese keuken vooral kent van ‘de Chinees op de hoek’, nodigen chef Jason Hu en zijn medewerkers u uit om kennis te maken met het ware Chinese culinaire erfgoed.
U proeft de authentieke smaken uit de echte Chinese keuken. 

Raak geïnspireerd door de echte Chinese keuken! China is een van ‘s werelds oudste beschavingen met een zeer rijke historie. Datzelfde geldt voor de Chinese keuken. In China zijn eten en het leven innig met elkaar verbonden; bijna elke gerecht heeft heilzame of spirituele kwaliteiten. Oneindige variaties van verse producten en pure ingrediënten zorgen ervoor dat de Chinese keuken veelzijdig en gezond is.
De Chinees leeft om te eten en eet om gelukkig te worden. Een goede Chinese kok zorgt er dan ook voor dat zijn gerechten zoveel mogelijk zintuigen prikkelen. Hij geeft zijn creaties poëtische namen als ‘Groot en gelukkig plan’, Twee schatten bij elkaar’ en ‘Gouden manen op een zilveren zee’. Zijn schotels behagen het oog door een feest van vormen en kleuren. De smaak en de samenstelling van zijn gerechten zijn uiterst verfijnd.

Jason Asian Cuisine… enjoying life! Jason Asian Cuisine doet geen concessies op het gebied van kwaliteit. Het wisselende maandmenu biedt voor elk wat wils en is soms een tikkeltje uitdagend. Nieuwe smaken ontdekken of oude smaken herbeleven; dat is Jason ten voeten uit. Jason staat, samen met zijn medewerkers, garant voor culinair Genieten met een hoofdletter!

Het wisselende maandmenu bestaat uit originele en uitgekiende combinaties uit het oude en moderne China. Alle producten zijn vers, er wordt geen gebruik gemaakt van kleur- en smaakstoffen. Jason Asian Cuisine biedt constante kwaliteit op hoog niveau. Het restaurant heeft een menukaart met klassiekers uit de Aziatische keuken, te serveren in 1000 variaties en biedt tevens een maandelijks wisselend menu.

Vacatures

Heb jij nog weinig ervaring in de Horeca maar lijkt het jou wel wat om als bijbaantje in het weekend in het leukste restaurant van Uithoorn te komen werken. Het Aziatisch fusion restaurant in het winkelcentrum Zijdelwaard te Uithoorn is op zoek naar enthousiaste toppers die ons team komen versterken. Wil jij ook werken op een van de interessantste locaties van Uithoorn?

Medewerkers bediening full time/part time

Voor het Aziatisch fusion restaurant met terras zoeken wij horecatoppers die ons komen versterken in de bediening.

Heb jij

  • een groot gevoel voor gastvrijheid;
  • basiskennis van de bediening; en
  • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Ben jij ….

  • Enthousiast , energiek en is jouw glas altijd halfvol?;
  • Minimaal 3 dagen/avonden/per week beschikbaar?; en
  • Woonachtig in Uithoorn of omgeving?

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan met leuke collega’s en goede arbeidsvoorwaarden;
  • Doorgroeimogelijkheden; en
  • Korting wanneer jij komt eten.

Ben jij hierin geintereseerd? Solliciteer dan vandaag nog op de functie medewerker bediening en geef aan waar jij het liefst zou komen te werken.

Reacties via de mail: info@jasonasiancuisine.nl of telefonisch tussen 12.00 – 16.00 uur via 0297 30 30 94.